Persondatapolitik hos Røgalarmseksperten.dk

Generelle oplysninger

Vi lever op til alle gældende bestemmelser i persondataloven, når du handler hos røgalarmeksperten.dk og/eller tilmelder dig et nyhedsbrev fra røgalarmeksperten.dk. Det beskrives herunder, hvordan vi anvender de personlige oplysninger, som du afgiver og/eller efterlader, når du besøger vores hjemmeside og køber varer i vores webshop.

Hvem er ansvarlig for dine oplysninger

Røgalarmeksperten.dk (som er en del af Frank & Ko ApS)

Bastrupvej 5

3540 Lynge

Tlf: 42706918

Cvr Nr. 26676339

Mail: roegalarmeksperten@gmail.com

 

Indsamling af personoplysninger

Alle oplysninger afgivet til www.røgalarmeksperten.dk videregives eller sælges ikke til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger i vores database.

 

For at indgå en aftale med røgalarmeksperten.dk, skal vi bruge følgende personlige oplysninger:

  • Dit navn
  • Din adresse
  • Dit telefonnummer
  • Din e-mailadresse

Vi registrer kun dine personoplysninger med det formål, at kunne levere vare til dig. Dine oplysninger sælges eller videregives ikke til tredjemand, medmindre det er nødvendigt for at transportører kan levere de købte vare til dig.

 

Sletning af personoplysninger

Personoplysninger der registreres røgalarmeksperten.dk (Frank & Ko ApS) som er et krav i bogføringsloven. Herefter slettes oplysningerne.

Røgalarmeksperten.dk (Frank & Ko ApS)´s personale har adgang til de oplysninger, der registreres om dig. Vi benytter VPN-sikrede linjer til datatransmission, men vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret, og vi sender ikke kundeoplysninger krypteret.

Du har altid ret til at få indsigt i hvilke oplysninger vi har registreret om dig, og gøre indsigelser mod de oplysninger vi har registreret om dig iflg. Databeskyttelsesforordningen. Henvendelse herom rettes pr. mail til roegalarmeksperten@gmail.com, eller pr tlf på 42706918. Eller pr brev til Røgalarmeksperten.dk, Bastrupvej 5, 3540 Lynge.

 

Klageadgang

Hvis du ønsker at klage over behandlingen af dine personlige oplysninger, kan du kontakte os via e-mail, telefon eller brev som angivet ovenfor. Vi oplyser dig samtidig om, at du i henhold til lovgivningen har ret til at indgive en klage til Datatilsynet www.datatilsynet.dk  Borgergade 28, 5, 1300 København K. Tlf: 33193200

Nyhedsbreve

Du vil kun modtage nyhedsbreve fra røgalarmeksperten.dk, hvis du aktivt har tilmeldt dig vores nyhedsbrev. Vi videregiver eller sælger ikke din e-mailadresse til andre virksomheder.

Du kan til enhver tid framelde dig nyhedsbrevet ved at klikke på linket nederst i nyhedsbrevet, som du modtager fra røgalarmeksperten.dk.

Røgalarmeksperten.dk (Frank & Ko ApS) benytter nyhedsbrevsystemet Mailchimp, til udsendelse af nyhedsbreve. MailChimp lever op til EU Kommissionens databehandlingspolitik EU-US Privacy Shield.

Sikkerhed

Røgalarmeksperten.dk (Frank & Co ApS) har indført flere sikkerhedsforanstaltninger til at sikre at vi opfylder vores mål om at leve op til vores højre standarder for sikkerhedspolitik. Vi benytter kun VPN-sikrede linjer og vores edb-system er beskyttet at AVG professionel internet security. Der udføres ugentlig virusscanning og backup. Der er præcise krav til personalets brug af kodeord og vores backup opbevares i et brandsikret pengeskab.







Lav din egen hjemmeside